20 Ekim 2012 Cumartesi

BABASININ KÜCÜK KIZI


Köle , Efendisinin malı, kölesi, hizmetçisi fakat aynı zamanda da  onun KÜÇÜK KIZI'dır.

Şimdi bunu ensest iğrenc fantaziler olarak goren insanları anlıyorum. Sonucta arka planda ilişkinin böyle masumane ve güzel bir denge kurmak üzere baba kız benzetmesine varıldıgını bilmeyebilir insanlar. Bu nedenle bu kısa yazıyı yazma gereği duydum.
 


 Köle ile Efendi arasındaki ilişki elbette bir seks partnerliği ya da sevgililik ilişkisi değil.  





Fakat bir seks partner ile yaşanan seksten daha  heyecanlı bir sevişme ve daha keşfedilmemiş yeni tanışılan muhteşem hazları barındırır bu ilişki. 

Ya da sevgilinizle yaşadıgınızdan daha büyük bir aşk duygusunu barındırır. Hep söylerim "More than the love" diye. Evet aşk değil ama aşktan da öte bir sevgi ve tutku barındırır bu ilişki.




Efendi ile köle arasında EŞİT bir ilişki olmaması aralarında sevgi yaşanmaması anlamına gelmez. 

Köle, efendisinin küçük kızıdır aynı zamanda. Bu süregelen bir ilişki oldugu icin ve seanslar dışında da ilişki sürdügüne göre, fakat bu ilişkinin eşitsizlikten beslenmesi gerektigine göre, baba-kız gibi eşitsiz ama sevgi dolu bir ilişkiden sozedilebilir.

 

Babasına yaraşır bir kücük kız olmaya çalışan köle, bu ilişkide babasının onu ödüllendirip cezalandırmasına, ona hizmet etmeye  kendini vererek mutlu olabilir. 



 
Ceza dedigimiz konu babasının  beklentisini karşılamayan, sürekli hatalar yapan, ve bu hatalardan arınmak ve tekrarlamamak üzere kendini disipline eden küçük kızın sıklıkla rastlaşacagi bir şeydir.  

 

Babası  , kücük kızını cezalandırır ve küçük kız hatasını , eksigini kabul edip bundan pişman oldugunu söyleyip yalvararak af dilerse bir babanın o kızı affetmemesi mümkün degildir. 








 ELbette bazen kızına ödüller de verir babası. Kızı da cocuk gibi sevinir bu ödüller ve izinler sonucunda.



 
Seks konusuna gelince, burada biraz fantazi boyutuna geliyor tabi ki konu. Günlük ilişkide köle ve Efendi arasındaki baba kız ilişkisi gayet dogalken bu yataga tasındıgında farklı heyecanlar yaratan bir rol oyununa da dönebiliyor.





Konunun özü budur.


  












10 yorum:

Adsız dedi ki...

kendi kızına da bunları yapacaksan bu benzetmede sorun yok diyebilirim

Adsız dedi ki...

Çok seksi şeyler bunlar

Adsız dedi ki...

kendi kızınla filan alakası yok bence konunun .. ensest bişey de değil bence ! bir taraf kız olarak rolüne girerken diğer taraf da baba olarak rolünü benimsiyor .. kan bağı olmadığı için ensest değil bence ! ve gerçekten tahrik edici bir rol dağılımı

Adsız dedi ki...

işi ensestliğe bağlayan kim?? ben bu olayın baba kız benzetmesiyle uzak yakın alakası olamayacağını öne sürdüm okey

Adsız dedi ki...

ürkütücü... bir tık üzeri pedofili gibi geliyor insana...

Adsız dedi ki...

Alakası yok pedofiliyle. Sadece affeden koruyan cezalandıran baba ve uslu olmaya cabalayan kız benzetmesi. Tam bir simge ve metafor o kadar. Ürkütücü degil sevgi dolu bence

Unknown dedi ki...

Souncta bu (farklı heyecanlar yaratan bir rol oyununa da dönebiliyor.)bir fantazi olarak düşünülmesi gereklidir.Bu konu diger (disikole)blogda da bahsedildigi üzere efendi ve köle içinde yüksek haz duygusu uyandırdıgı anlatılmıştır.Sonucta iki kişi arasında olan ve asla sorgulama gerektirmeyen mutluluk oyunu denebilir.Tam adını hatırlayamadım ama mutluluk dan bahseden bir belgesel vardı.Orda hindistanda barakada yaşayan insan amerikada lüks bir villada olan kişiden daha mutlu oldugu anlatılıyordu.Dolayısı ile farklı görüş acılarından bakan insanlar için sölüyorum.Haz veya mutluluk genel bir ortak paydası yoktur.

Red Dominum dedi ki...

redyok selam. Yargılayanlara yanıt vermişsin ama zaten benim yazımdaki açıklamalarla yetinmeyip yargılayan kişi senin ornegini de anlamayacaktır bosver gerek yok acıklamaya. Katkı icin sagol! Güzel bir örnekti yine de.

Adsız dedi ki...

5 dakikadır ilk sıra en sağdaki fotoya bakıyorum.muhteşem

Red Dominum dedi ki...

Olur oyle arada:) Cezalandırılmak bazen bir "hak"tır:)))) iyi seyirler:)