21 Ekim 2012 Pazar

Bir Köleye İyi Gelecek Şeyler

Bir köleye iyi gelecek şeyler biliyorum. Onları paylaşmak istedim.


  1. Kitap oku, kafa yor, kendini ve Efendin arasındaki ilişkiyi düşün. Okuduklarınla , yaşadıkların arasında bağlantı kur. Efendin'in aynen kitaplarda yazanlar gibi ne kadar doğru bir tutumla yaklaştığından emin ol ve gülümse.
  2. Spor yap! İçine attıgın enerjiyi dısarıda harcamalısın! Yoksa bedensel olarak yorgunluk ve yilginlik hissedersin. Efendi'nin maraton koşucusu gibi hisset kendini spor yaparken.
  3. Bazen dur ve tüm kaslarını hücrelerini hissederek derin nefes al. Neredeysen "orada ol". Presence! An'ı hissetmenin kendini hissetmenin yolu duygusal, düşünsel, bedensel ve de ruhsal olarak "orada" olmak!
  4. Seni bu hayatta neyin doğuracagını düsün! O şeye ulaşmak için küçük de olsa sembolik de olsa bir AKSİYON almak icin plan yap ve ertesi gün hayata geçir.Gülümse bu şeyi yaptıktan sonra.
  5. Hayattaki en önemli değerlerini sırala. Ve o değerlere hizmet eden neler yaptıgını anımsa ve gülümse.
  6. Dışarıdaki hayatta hakkını savunmak icin gerekirse bir iki yerde kavga cıkar. Sen kendi hakkını savunmak icin  mucadele ederken aslında Efendi'nin malını korumus oluyorsun.
  7. Hayatına yeni bir alışkanlık kat. Ve bu Efendinle alakalı bağlantılı birşey olsun. Örneğin efendin klasik müzik dinliyorsa sen de zaman zaman dinlemeye başla. Ya da benzer birşey bul Efendinin hayatında olan ve kendi hayatına da kat.
  8. Efendinden sana kücük basit bir şey vermesini iste ve yanında taşı. Zor zamanlarında o nesneye dokun.
  9. Kendi fotograflarını cekip telefonla efendine yolla. Onu sevindirdigin icin gülümse.
  10. Kendin gibi hisseden kole arkadaslar edin. Onlarla herşeyi konuş , rahatla ve gülümse.
  11. Zaman zaman bir onceki hayatınla şimdilki hayatını karsılastır ve ilerleme kaydedip kaybetmedigine bak. Gülümse.
  12. Gün icinde, olmadık yerlerde "ben Efendimin kölesiyim" diye mırıldan ve gülümse.
  13. Makyaj yap, ayna karşısında kendi sacını okşa ve gülümse
  14. Muzik dinle ve gozlerini kapatarak kendi içine dal

7 yorum:

iremmmm dedi ki...

teşekkür ederim :)

Kendimce dedi ki...

Dışarıdaki hayatta hakkını savunmak icin gerekirse bir iki yerde kavga cıkar. Sen kendi hakkını savunmak icin mucadele ederken aslında Efendi'nin malını korumus oluyorsun. Bu çok hoşuma gitti :) çok dogru bir madde .. EFENDİ'İNİN MALINI KORUMUŞ OLUYORSUN ! .. kalemine yüreğine sağlık .. güzel bir kurallar yazısı olmuş ..köle baş ucu maddeleri :)

Red Dominum dedi ki...

İrem sen niye teşekkür ettin şimdi?:))) Senin efendin sana iyi gelecek seyleri zaten söylemiştir:)

Kadın Efendi, haklısın. Submissive olunca sokaktaki insana submissive olmak Efendi'yi kirletmektir özünde.

iremmmm dedi ki...

Teşekkür ettim çünkü, tam da buna benzer bir şeyler görmeye ihtiyaç duyduğum bir anda okudum yazınızı.. Benim bir "Efendim" yok..

Unknown dedi ki...

6.maddeye katılmadığımı söylemek isterim.Nedeni ise baskın olmayan kadın karakterinin bunları(Dışarıdaki hayatta hakkını savunmak için gerekirse bir iki yerde kavga çıkar.)yapabilme ihtimalidir.Bana göre baskın yani karşı duruş köle için değil tüm kadınlar içinde yapamayacakları bir durumdur.Kadının duygularında yoktur.Anca 6. madde baskı ve emir ile uygulanabilinir düşüncesindeyim.Saygı ile...

Adsız dedi ki...

çok faydalı bilgiler.teşekkürler:)

Red Dominum dedi ki...

Yararlanacagın seyler oldguuna sevindim Adsız.