26 Aralık 2011 Pazartesi

Cinsellik Mi Yoksa Ruhsal Bağ Mı?

Bir köle ile efendisinin arasındaki en önemli oyun alanlarından biri cinsellik olarak bilinir. Kısmen de doğrudur. Fakat BDSM ya da bırakalım etiketleri ve kolayından köle efendi ilişkisi diyelim, bu ilişkinin asıl odak noktası kölenin ruhunun efendiye ait olmasıdır. Ruh ile birlikte depozitosuz şekilde beden de yanında geliyor.

Ruh konusuna birazdan tekrar döneceğim, şimdi  köle efendi ilişkisinin bir seks ilişkisi ve cinsel coğrafyada dansedilen bir ilişki olmadığını ortaya atacağım.
Aslolan efendi ile köle arasındaki ruhsal derinliklerde oluşan bir aidiyet bağıdır. Sahip'in arzularına , tepkilerine, ve zorlayıcı görevlerine hizmet etmek kölenin bedeninin değil RUHUNUN bir işlevidir. Özellikle de kölelerin pazardan parayla satın alınmadığı, köle kadının beyni ve ruhunun gönüllü şekilde itaatiyle teslim olduğu bir yüzyıldaysak, zor bedene sahip olmak değil, beyni ve ruhu fethetmek gereklidir.

Savaşta zorla ele geçirilen ve bedenine kelepçe vurularak köleleştirilen kadınlardan sözetmiyoruz. Ruhu ve beyniyle tüm haklarını efendisine veren ve efendisini mutlu ettikçe mutlu olan kadından sözediyoruz.

Durum böyleyken,  zorla sahip olunan bir beden değil,  karşılıklı ruhsal derinlik içinde oluşan bir itaat ve sahiplik ilişkisinden sözediyoruz.


Bu durumda köle efendi ilişkisinin bir tür seks ilişkisinden ibaret oldugunu söylemek haksızlıktan öte bir beyin kabızlığına işarettir. Ortalama zeka sahibi biri bunun seks ilişkisinden ibaret oldugunu iddia ediyorsa ya konuyu bilmiyordur , ya kötü niyetlidir ya da idrak becerilerinde ciddi sorun vardır.

Peki niye BDSM ya da köle efendi ilişkilerinde seks ön plandadır? Bunun gerekçeleri hakkında saatlerce konuşabilirim ama kısaca maddeleyeceğim:

  • Herşeyden önce köle efendi ilişkisinde beden efendiye aittir ve efendi de her erkek gibi günde birçok kez sertleşir ve bedensel ihtiyaçları için bir kadına ihtiyaç duyar. Bu da kölesidir.
Bir Disiplin Çalışmasında Beklerken
  • Efendi denilen kişi cinsel açlık çeken biri değildir buna rağmen kölesinin bedeniyle oynamayı ve onu kullanmayı sever. Çünkü onun oyuncağıdır kölesi.
  • Köle efendi ilişkisi seremoni ya da rituel ister. Ritueller binlerce yıldır bir parça cinsellik ve çıplaklık içerir. Bkz. Dionysos ayinleri , Artemis ayinleri gibi. Ritueli takım elbiseyle de yapar kölesini soyarak da. Bu cinsel takıntı değil, törensel bir şeydir.
  • Kölenin aşağılanması ve disipline edilmesi için en kolay yöntemlerden biri onu soymak, utandırmak, cinsel organlarına clipsler takmak , bedenine mum damlatmak, yüzüne bakmadan her tarafından sikmek ve heryerine boşalmak vs. cinsellik en kolay ve en akılda kalıcı disipline etme yontemlerinden biridir.
  • Fun factor...Evet cinsellik en eğlenceli ve her zaman her yerde gerçekleştirlemeyecak bir eğlence  türüdür aynı zamanda. 4 duvar arasında kendi oyuncağına istediğini yapabilecek olan efendi, elbette ki eğlence için de kölesini kullanabilir. Ben mesela onu orta sehpaya cırılcıplak baglayıp sonra TV'deki belgeseli izleyebilirim  elimde kadehimle. Mutlaka onu becermem gerekmiyor. Cinselligin ön planda olması bile eğlenceli.
My slave
  • Tekrar olacak ama , bir kız arkadastan ya da kankalıktan sozetmiyoruz, bedenen ve ruhen bir sahiplikten sözediyoruz, ve sıradışı , kinky, edepsiz ve hatta bazen sapkın (sapık degil ama....Psycho degil deviant) bir efendi  kendine ait olan bir beden üstünde tasarruf hakkına sahiptir. Nasil ki sıradan bir insan kendi bedeni üzerinde ozgurce tasarrufa sahipse ve masturbasyon yapmak kimseyi cinsel takıntılı yapmazsa, efendi de kendine ait olan köle kadının bedeninde tasarruf hakkına sahiptir ve bu gayet anlaşılır bir durumdur. 



Buraya kadar yazdıklarım  BDSM ya da köle efendi ilişkisi içerisinde cinselliğin niçin çok akla geldiğinin bazı gerekçeleriydi. Seks gayetle sıradan bir şeydir köle efendi ilişkisinde. Asıl ön planda olması ve duyanların ve tanık olanların hayretle ve şaşkınlıkla bakmaları gereken şey köle efendi ilişkisindeki ruhsal derinlik ve o kimsenin anlayamayacağı o ruhsal bağ! İki kişi arasındaki o karşılıklı rezonans ve görünmeyen elektirik akımı!

Yediği her fiziksel darbeden sonra ya da aldığı cezadan sonra masum bir çocuk gibi sevgi ve kabul edişle gözlerimin içine bakan ve huzur dolan o köle ve benim aramdaki bağ!

Hasıraltı edilen, belki de anlaşılamadığı için  yok sayılan da bu görünmez ama devrimci bir enerjiye sahip olan bağdır. Hatta biraz ileriye götürerek , bir köleden ve hatta onun efendisinden bile önemli olan o iki kişi arasındaki 3. bir canlı gibi yaşayan "İLİŞKİ"nin kendisidir.

Köleden de efendiden de daha güçlüdür o "ilişki". Yaşayan ama bedensiz birşeydir. Köle ve efendi, aralarındaki "İlişki"ye  hayat vermektedirler, onu beslemektedirler ve o bedensiz ilişkiye beden olmaktadırlar.

O ilişki ALL SEEING EYE yani herşeyi gören göz gibi iki kişinin üzerinde bakmaktadır. bakan göz elbette efendinin gözüdür. Tüm bu ruhsallığı inşa eden odur. Kendi kurduğu tapınaktan çıkıp bu duyguyu yaşar ama kendini ve kölesini yukarıdan izler. 

Köle efendi ilişkisi akıldır, ruhtur, erdemdir, tutkudur, nefessiz kalmaktır, yaşadıgını hissetmektir, masaldır, can yakıcı gerçektir, zorlukların üstüne yürüme cesaretidir, kendini aşmaktır, edepsiz ama erdemsiz olmamaktır, yükselmektir, yükseklerde uçmaktır, aynı frekans üzerinden yayın yapmaktır. 

Bunu hiç bilmeyenlere anlatmak istedigim onlarca örnek var ama söz bazen yeterli gelmeyebilir diye hiç girmek istemiyorum ve özel'liğini bozmak istemiyorum. Bir gün belki anlatacak cümlelerim olur cebimde ve dile getiririm o hissi.

Köle efendisinin "ÖZEL"  ve ruha dokunan bir yücelme , aşktan da öte (more than the love) bir his ve ilişki oldugunu gormeyip de bunun sadece seksuel bir oyun oldugunu düsünenler, lütfen söyler misiniz sizin 6 ay bir insanlar cıkıp sonra sudan sebeple ayrılmanız ve bir daha yüzünüze bakmamanız , "seks ihtiyacınızı sosyal olarak kabul edilebilir bir sevgililik catısı altında karşılamak "degil mi?

Asıl ahlaksız ve seks odaklı işleyen beyinlerin ürünü,  sevgililik maskesi altında ruhsal bunalımlarınızı birbirinize yıkmak, birbirinizin açığını aramak, birbirinizi aldatmak, birbirinize asla yüzde yüz içten ve açık olamamak, sevismekten sıkıldıgınızda da boktan sebeplerle ayrılmak....Ahlaksızlık ve cinsel sapıklık asıl sizinki! Bunları ben bildiğim ve eskiden kısmen yaşadığım için rahatca yazabiliyorum. Ama siz bir köle efendi ilişkisi yaşamadan bunu seks odaklı bir şey olarak  yorumlayamazsınız.

Bizim "ilişki"miz mi anlamlı yoksa sizin bu ilişkiniz mi?
Evet kölem de ben de seks'i seviyoruz ve en uç noktalarında yaşamak istediğimiz zaman da yaşıyoruz. Bu bizim için hiç de çok erişilmez ve ağzımızın suyunu akıtan bir durum değil. İrademe kendini teslim eden kölem, bana duyduğu güvenle, sizin rüyanızda gordugunuz , kocanızla sevisirken kurdugunuz o gizli fantazileri yasayabiliyor ve bu anlamda sizden bin kat daha özgür.

Kocanıza söyleyemedginiz herseyi , (cinsellik degil sadece)  benimle paylaşabiliyor, içinde patalojik kalıntılar biriktirmiyor. Bu yüzden psikanalize gidiyorsunuz evet, biz daha saglıklı oldugumuz icin bunu yapmiyoruz.

Tutku, enerji, ruhsal özgürlük ve bağ biz köle efendi ilişkisi yaşayanları besleyen asıl şey. Cinsellik ise kozmetik bir süs sadece. Asıl kendi hayatlarınızın bastırılmış duyguları ve toplumsal köleliğinizi biraz düşünmenizin vakti gelmedi mi?

6 yorum:

Victoria dedi ki...

Bir BDSM temalı metinde illuminatik bir kare ve hakkında bir bağlantı okumak şaşırtıcıydı.

BDSM salt, katıksız BDSM olarak kalmalı ve başka alanları yüceltmek ya da tanıtmak adına kullanılmamalı.

Red Dominum dedi ki...

İlluminati ile ilgili bir baglantı yok. all seeing eye mısır kültüründen gelir, masonlar bunu kullanıyor diye bdsm ile illuminati ile ilgili bir gönderme ya da bağ kurmadım.

Ayrıca katıksız BDSM kalmalı ne demek? Bu yazıda köle efendi ilişkisi yüceltiliyor sadece.

Kadın Efendi dedi ki...

Öncelikle Merhaba . yazılarınızı yakın bir zamandır takip ediyorum . bir çok bloglarınız gayet eğitici ve dogru . bu sebeple izniniz olur ise (sizden alıntı olduğunu belirterek tabii) bir kaç yazınızı facebooktaki grubumda yayınlamak istiyorum . müsade ederseniz tabi?

saygılarımla
Özgür Ruh

Red Dominum dedi ki...

Sevgili özgür ruh. Öncelikle onure edici yorumlarınız için teşekkür ederim.
Elbette yazıları kullanabilirsiniz, bazı şeylerin doğru anlaşılmasına katkıda bulunacaksa buyrun kullanın.
Ama lütfen bloguma atıfta bulunup hatta mümkünse link verirseniz sevinirim
Facebook grubunuzun adresini de ogrenmek ve zaman zaman ziyaret etmek de isterim.
Saygılar

Kadın Efendi dedi ki...

https://www.facebook.com/groups/143036602425729/permalink/262469777149077/#!/groups/268687956520224/ bu facebok taki grubumun linki. memnuniyetle sizi ağırlamaktan onur duyarız .
bu linkte bir türlü kullanmayı beceremediğim bloggerim:)
http://www.blogger.com/profile/14051804917155866447buda facebook profilim
https://www.facebook.com/groups/143036602425729/permalink/262469777149077/#!/profile.php?id=100002400305311ayrıca itatkarımda size ayrı bir hayranlık duyuyor :)).. çok benzer yönlerimizin olduğuna kanaat getirmiş . huzurlu günler .
Özgür Ruh

Red Dominum dedi ki...

ozgur ruh

yorumlarınız ve davetiniz icin tesekkurler