16 Ocak 2012 Pazartesi

KÜÇÜK ADIMLARLA KÖLE EFENDİ İLİŞKİSİ

Evet sevgili köle! Tanışmadığın köle efendi dünyası sana disaridan biraz garip, bazen ürkütücü ama karşı koyamadığın içgüdülerine göre de çok çekici geliyor. Kendini burada ifade ediyorsun.
Bir gün hazır hissettiginde bu ilişkiyle tanışıp bir köle olduğunda seni neler bekliyor merak ediyorsun değil mi?
Tek bilmen gereken şu ki, eğer gerçekten kültürlü, bilgili, zeki , öngörülü ve sağduyulu bir Efendin varsa, çekindiğin şeylerin hiçbiri başına gelmeyecek.
Köle efendi ilişkisi ve bunun beslendiği BDSM adı verilen yaşam tarzı ağız dolduran ama küçük , küçücük adımlarla ilerlenilen bir yoldur.

İlk yaşayacagın şey: Öncelikle Efendinin gerçekten  sana tümüyle sahip olması için ona teslim olman ve bir eğitim sürecinden geçmeye tamamen karar vermen gerekecek. Gerçek bir Efendi , senin ona  köle olma konusunda kararlığından emin olmadan bu süreci asla başlatmaz ve sana kölesiymiş gibi davranmaz. İlk küçük adım, kararlılık.



Sonra Beklentileri Anlayacaksın: Kararlılığından emin olduktan sonra Efendin sana yazılı ya da sözlü olarak beklentilerini anlatacak. Buna kölelik kontratı diyebilirsin. Temel kurallar da diyebilirsin. Kontrat seni de efendini  bağlayan  ve sonradan birbirinizi yanlış anlamayın diye yardım eden bir can simididir. Efendinin beklentilerini ve kontratta istediklerini iyice kavramalısın.  Bu da ikinci küçük adım.

Derken Disipline Girme Sürecini Keşfedeceksin:  Efendi'nin seni Disipline etme süreci başlayacak. Ufak ufak bazı konularda nasıl itaat edecegini gösterecek, anlatacak, bazen kücük cezalarla bunu pekiştirecek. Onun seni eğitmesine yardımcı ol ki bu süreç hızlı geçsin. Bu da üçüncü küçük adım...

Self Discipline Sağlayacaksın: Bir süre sonra Efendi'nin rehberliğine daha az ihtiyaç duyarak kendi kendine disiplin sergilemeye başladığını görerek sevineceksin. İçinden gelen sesi dinleyerek en doğru köle davranışını bulmayı öğreneceksin. Yine de bazı konularda Efendine soru sorarak danışmaktan çekinmeyeceksin. Bu da dördüncü küçük adım olsun hadi..

Güven ve Ortak Dil Oluştugunu Keşfedecek ve Bunu Seveceksin: Bir süre sonra Efendi'nle  aranızda güven bağı ve ortak dilin oluştuğunu görerek hem şaşıracak hem de bundan sevinç duyacaksın. Bu ortak dili kullandıgınızda birbirinizi daha iyi anlıyor olacaksınız. Bu dilin kullanıldıgı alan cok guvenli bir alan. Artık içinden geçen her türlü korku, his, arzu, duygu vs. neyse bunları Efendin ile  paylaşabiliyor olacaksın. Ve onun yanıt ve yonlendirmelerinden yararlandıkça iyi ki bu ilişkiye girmişim diyeceksin. Bu da orta boy bir adım işte seni bekleyen...



Hizmet Etmek Nedir Onu Anlayacaksın: Efendine hizmet etmeyi öğreneceksin. Ütü yapmaktan, çay içki getirmekten ona masaj yapmaktan tut bir sürü işinde ona hizmet etmeye başlayacaksın bir hizmetçi gibi. Unutma! Efendi dediğin kişi kendi işlerini yapamayacak, kendi içkisini koyamayacak vb. aciz değildir! Buradaki hizmet senin kendi disiplinin için süren bir eğitimdir. Hakkını vermeye ve layık olmaya calısacaksın..Eminim...bu da başka bir kücük adım olacak senin için...

Kıskançlığı Yenip Üzerinden Ağır Bir Yükün Kalktığını Farkedip Özgürleşeceksin:
Efendinin eger senden başka köleleri varsa onlarla tanışacaksın ve kıskanclık çubuğunu beyninde tersine bükerek, onları kızkardes gibi sevmeyi ögrenip , herkesin yaşayamayacagı baska bir kardesliği paylaşacaksın.Efendi'nin kölesi olmak gibi bir ortak noktada birbirinizi en iyi anlayan iki kişi gibi....Bu da başka bir küçük adım olacak atacağın.

Bedensel Disiplinden Haz Almaya Başladığını Göreceksin: Bazen Efendin' senin ruhun kadar bedeninin de sahibi oldugunu hissettirecek sana. Seni bağlayıp uzun sure oylece bekletecek mesela. Sefil bir köle  gibi gorunsen de aslında kavramların çubuğunu tersine bükerek bir Budist rahip sabrı  geliştiren ve bilgeleşme yolunda bedenen de disipline olan biri oldugunu hissedeceksin  orada baglı sekilde beklerken. Bedensel acı korkusunu falan aştığını hatta bir süre sonra efendinin seni bağlamasını, canını yakmasını özleyebilirsin. Neden artık bedenimi kullanmiyor ve beni bir oyuncak gibi kullanmıyor diye üzülebilirsin bile... Bu da farklı bir adım...Efendini bedensel olarak seni cezalandırması için tahrik etmeye kalkma ve sabret diye bir ipucu verebilirim sana.


Ego ve arzu kavramlarıyla tekrar tanışacaksın... Efendinin istekleri yüksek ego'dan kaynaklı degildir. Yüksek ego ve kölesiyle ilişkiyi ego şişirmek üzeirne kurmak, gerçek Efendilerin yapacağı bir şey degildir.  Fakat  efendi bazı şeyleri arzu edebilir, hizmet etmeni, onun önünde diz çökmeni vs. Bunlar efendinin arzularıdır ve onları yerine getirmek herşeyden önce sana zevk verecek şeyler haline gelecektir. Yoksa Efendinin egosunu şişirmeye yaramaz.


Özel Hayatınla Kölelik Kimliğini Dengelemeyi Çözeceksin:
Bir de en yakın arkadaşların, ailen vs. bir köle efendi ilişkisinde oldugunu duymaya hazır olmadıgı icin bunu pek kimseye anlatamayacaksın. Bu durumu yönetmeye de alışacaksın. Hiç sorun olacagını sanmıyorum.


En Büyük Erdem'in Sabır ve İstikrar Olduğunu Öğreneceksin:
Kölelik öyle bir psikoloji ki, birşeyleri efendin sayesinde yaşadıkça hep bir adım ilerisini merak edip, aceleci şekilde tüm arzularını ortaya koymak isteyebilirsin. Bu çok doğal ve insani. Yıllarca bastırdıgın hislerini güvendigin bir efendinin rehberliginde rahatca yasayabiliyorsun artık. Bu nedenle ilk defa bir oyuncagı eline almasını ogrenmis bir bebek gibi sabırsız  ve sürekli oynama hissine kapılabilirsin doğal olarak. Fakat bir efendi kölesinden sabır bekler, hatta bu sabrı en çok gösteren de Efendi'dir. Bundan 300 yıl onceki gercek köle sahipleri kadar ozgur davranamıyor sana mesela. Sabır sergiliyor. Seni istedigi gibi kullanamıyor. Sosyal hayatına , bedeninde iz kalmamasına, senin mesleki ve kişisel gelişimine vs. dikkat etmek durumunda. Bunu bir efendi sabır ile sağlıyor. Senin de efendinle olan ilişkinde sabırlı, makul, gozu tok davranmayı ogrenmen zaman alabilir. Fakat bir süre sonra her işte, hatta 3. kişilerle olan ilişkilerinizde bile aç kurt gibi davranmadan sabırlı ve ozguvenli bir duruş sergilemeye başlayacaksın. Sabır erdemdir sözünü kendine kılavuz olarak alacaksın...
Sabır kadar istikrar da erdemdir. 3 gün sonra tüm tellerini gevşetmiş bir keman gibi akortsuz ve rahatsız edici sesler cıkartmaman , her ne olursa olsun ogrendiklerini istikrarlı bir şekilde hayata geçirmen önemlidir. Başta disiplinli davranıp sonra rolünün bir kısmını unutmaman gerekiyor. Bugün de abdestsiz namaz kılayım demeyeceksin,  iliskinin her boyutunda en ufak kuralı ihmal etmeyeceksin. Prensiplerin ve kültürün seni sen yapan şeydir. Bunu yaşanır kılmak da süreklilik ve istikrar gerektirir. Bunu zaten kendin kısa sürede keşfetmiş olacaksın.

Efendini Mutlu Etmek sana nefes aldıracak: Efendini mutlu ettiginde mutlu , onu mutsuz ettiginde de pismanlık duyacaksın taa derinlerinden. Bir süre sonra bunu hissedeceksin.

Son olarak şunu yazmalıyım: Tüm bu kücük adımları atarak yol katettiginde göreceksin ki eski sen'i daha gelişmiş, daha farkındalık sahibi ve daha özgüvenli ve özgür bir birey olarak gormeye başlayacaksın. Efendine minnettarlıkla...Tüm bunları kücük adımlarla yavaş yavaş sindirerek ve güven içinde, Efendinin rehberliğinde yapacaksın.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Dominum bey az çok merak eden ama biraz araştırdıklarında gördüklerinden korkup kaçan, kendini keşfetmeye çalışan arkadaşlara tek kelime ile muhteşem bir tanışma kılavuzu olmuş. Sizin yazılarınızı takip etmek den büyük keyif alıyorum :)

Esir Ruh

Red Dominum dedi ki...

Sevgili Esir ruh...Bir köle olarak çok iyi biliyorsun ki, bu his kaçanı zorla tutarak oluşturulacak bir his değil. Bu nedenle "muhteşem tanışma kılavuzu" övgünü iltifat olarak alıyorum. Çalakalem yazıyorum zira:)
Okudugunu bilmek guzel. "Özgür Ruh " efendine selamlarımı ilet. Sevgiyle

Adsız dedi ki...

bunu gercekten merakımdan soruyorum efendi kölesine aşık olabilir mi? artık onu köle gibi göremezse? bu mümkün mü?

Red Dominum dedi ki...

Efendi köle ilişkisi
1-gerçekten metaforik bir kölelik durumudur
2- Evet köle efendisine aşık olabilir.
3-Efendi de bir insan oldugu icin kölesine aşkla baglanır
4- bu yukarıdaki 3 maddenin de üstünde, Efendi, kendinin Efendi kölenin de ona itaat etmeye yemin etmiş kölesi oldugunu unutmaz ve kölesinin de bunları asla unutmasını istemez.
İlişki asla sulandırılmıs bir aşk ilişkisine dönmez ama aradaki ilişki en tutkulu aşktan öte daha fazlasını barındıran bir ilişkidir.

Adsız dedi ki...

Bunu öğrenmek için birine hayat boyu köle olmaya gerek yoktur. Bu ilişki türü gerçek hayatta bu o kadına ulaşamadığı için kendinden imtiyazlar vererek o kadına veya o kadına yaklaşma şeklidir. Genelde panik atak, gelecekten endişe eden ,deprsyon sıkınıtısı içinde olan ve sürekli oalrak hayattan beklentisi kalmayan insanların terich ettiği bir yok. ve efendiler ise bu insanları hasta ruhları ile tatmin ederler... Submissive olmak burada bir şekilde başka insanları mutlu ederek mutlu olan masum insanlar.. Ancak efendiler bunu zalimliğe taşıyıp seks ile taçlandırıyorlar.

Adsız dedi ki...

Sabrı ve istikrarı öğrenmek için bir insanın hükümdarlığına insanın ihtiyacı yoktur. İnsan kendini eğitir bilgilendirir ve kültür düzeyini artıtırır ise insana saygıyı öğrenir. Bunun için diğer insanın zulmüne ihtiyacı yoktur. Eğer insanın cezalandırılması içinde kamçıya, bir poaddle, muma, bağlanmaya ihtiyacı yoktur. Ceza vermek istiyorsanız onu görmezden gelin yeterlidir. Peki submissive neden mi bu yolu seçer ben size söyliyim. Hayatta hayal kırıklıkları vardır, iletişim problemi vardır, uyum sorunu vardır. Renkli bir hayatı yoktur. Tatminsizdir. Cinselliği dejenere etmiş yada istediği gibi yaşayamamıştır. Bir hedonistin yaşadıklarını aldığı zevki keşfedememiştir. Hatta belkide evli ve içindeki hayata sıkışmıştır. Bu tarz bir ilişkinin ardında sex çok güçlü bir çağırımcıdır. Dolayısıyla bu tip meraklar fantezi tarzında sadece yatakta kalmalıdır. hayat tarzına dönemez. Dönmemelidir. Kaptilazmin para ile yapamadığını cinsel arzu ve istekleri kullanarak insanların kendi rızaları ile yapmasıdır. Ben görüdğüm kadarı ile siz DOM' sunuz. İsterseniz disiplini bana submissive olarak ben size bir ay nasıl tadılıyor bir göstereyim bakalım ondan sonra neler hissedeceğinizi göreceğim. Hayatınızı bir insanın mutluluğuna adayabilirsiniz. Onu çok sevebilirsiniz.Onun için belki canınızı verebilirsiniz. Ama hayatı boyunca onun hizmetlisi seks oyuncağı olamazsınız. Bu özgürlük şımaraklığından başka bir şey değildir.. Altında çok güçlü seksüel iç güdüler vardır. Yazdıklarınızı haklı çıkartmak için kendi egolarınızı kullanıyorsunuz. Siz bir insana iğneler batırıp sonra o vucudunu bana sunuyor ve onun için mutlu diyemezsiniz. Çünkü karşınızdaki hasta'dır. Suçları vardır günahları vardır bu şekilde kendini cezalandırarak aslında size olan sevgisini değil kendinde olan suçluluk duygusunu azalmaya çalışmaktadır. Küçük yaşata yalnızlığında bilinç altına yerleşen olgular burada yaşamını olumsuz etkilemektedir. Ciddi anlamda tedaviye ihityaçları vardır. Bir dom yada bir domme ' e değil. Bu taraz yaşamlar sexüel fantazi ve yaşanmışlıktan öteye geçmemelidir.

Red Dominum dedi ki...

Sevgili Adsız,
Genelde burada özellikle de isimsiz sekilde bana karsı yorumlar yapanlara pek hak vermem. Cünkü hakaret vs. boyutunda genelde yorumlar geliyor. Fakat silmem de o yorumları
Senin isimsiz sekilde attıgın ve bana "sozde" karsı yazdıgın yazı aslında bir KATKI...yani tam da benim soylemek istedigim ve soyledigim seyleri tekrar ediyorsun. Ben , tam da senin tarif ettigin uzere, çeşitli sebeplerle submissive ruh durumunu yaşayan kadınların bir takım egoist ve seks düşkünlerince kullanılmasına engel olan yazılar yazdım hep. Dedigin gibi , submissive insanın ruh haline gelmesinde mutsuz ve kapana sıkıştıran bir evlilik, bastırılmıslık , kendini kesfedip yasayamama gibi seyler olabilir...Ki cok daha guzel ornekler yazmıssın. Altına imzamı atacagım seyler. Benim senden farklı soyledigim tek sey, bu submissive olmaktan kaynaklı enerji, icgüdü, iç baskı , her ne dersen de, bunlar o kadını bir yerlere sürükleyeiblir. Eger gercek bir efendiye rastgelirlerse en azından kadının kendiyle yüzleşmesi ve bir anlamda iç gelişimini bir rehber aracılıgıyla saglaması mümkün olabilir diyorum. Ornegin eski kolelerimden disikole (blogunu kapattı ne yazık ki. acarsa okumanı tavsiye ederim), kendi bedeniyle hiç barışık degildi. Mini etek bile giymezdi. Fakat gercek anlamda felsefi boyuta sahip bir kole efendi ilişkisi sürecinde kendiyle daha barışık, daha cok hayır diyebilen, o kısık sözlerle soyledigi kendi dogrularını daha yüksek sesle savunabilen bir hale gelebildi. Bu efendinin degil kolenin basarısıdır ve kendi hayatı icin attıgı bir adımdır. tüm koleler bunu yapamaz fakat bazı submissive kadınlar, efendinin rehberliginde bir nevi boyut atlayıp kendilerini donusturebiliyorlar. Bu kutlanası bir sey degil mi sence?
Diger yandan,efendinin koleyi seks oyuncagı yapması ve yegane ve tek amacının bu olması yonundeki imalarına ve ifadelerine katılmıyorum. Kolenin "niçin" oyle hissettigi kısımlarına ise imza atarım. Katkın icin tesekkurler, kendine iyi bak! REDDOMINUM

gokhan dedi ki...

merhaba ateşli BAYANLAR Ben CAN 0.5.3.5.7.2.4.9.7.1.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

gokhan dedi ki...

merhaba ateşli BAYANLAR Ben CAN 0.5.3.5.7.2.4.9.7.1.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

Adsız dedi ki...

İletişim kurabileceğim bir mail adresi rica edebir miyim?

Red Dominum dedi ki...

Reddominum@gmail.com
Zaten anasayfanın yanındaki açıklama yazısında mevcut bu adresim. Selamlar

BARIŞ ÖZTÜRK dedi ki...

HERKESE MERHABA,
BEN BARIŞ İSTANBUL KADIKÖY'DE YAŞIYORUM. YAŞIM 28 WhatsApp ve FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ.
NEŞELİ VE SEMPATİK BAYANLAR İLE ARKADAŞLIK İÇİN BURDAYIM. GÜZEL VE HOŞ SOHBETLER SİZ GÜZEL BAYANLARINDA HAKKI. YAŞINIZ FARKETMEZ HOŞÇAKALIN. 0546 835 34 04

NOT= GAYLER ARAMASIN KALP KIRMAYA GEREK YOK.