6 Ekim 2015 Salı

Efendi Türleri

İçindeki submissive yönlerini keşfeden bir kadın, bununla yüzleşip sonra büyük bir heyecanla kendine bir Efendi bulmaya çalışabilir. Bu gibi durumlarda  kendine her efendi diyenin efendi olmadığını ya da  BDSM ana başlığı içinde farklı efendi türleri olduğunu bilmeyebilir.

Bu yazımda  en çok rastladığım efendi türlerini 3 başlığa ayırdım. Umarım ilginizi çeker.












1-Ego Manyağı Zorba Efendi:
Genelde süslü master /sir vs. ile biten nickleri vardır. Dinleyince sanırsınız ki dünyayı o yaratmışve o büyük efsaneler bu efendinin asil yüce nefesiyle yarattığı fırtınalardan doğmuş. Efendiliği kendinden ibaret, asla bir efendi Erdem'i, Dengesi taşımayan,  yediği üç üzüm tanesinden gelen glikozün beyninden kaybolmasından korkan yani düşünmeyen, beynini de kıçını da yormayı sevmeyen, büyük yalanlarla köle kızları kandıran, o sevgili egosu doyunca da kızlara tekmeyi basan efendileri kastediyorum.
Aman aman en zararlısı, düşman başına. En çok eleştirdiğim ve okurlarım arasındaki submissive kadınlara uyarısını da sıklıkla yaptığım tipler bunlar. Piyasada en çok bunlara rastlarsınız. Sizin ne ruhsal durumunuz , ne ekonomik durumunuz, ne de fiziksel olarak durumunuz bu goygoycu efendilerin umursadıgı birsey degildir. Hiç bir sorumluluk almazlar size dair . Egolarını besleyip submissive kızları harcarlar.

Özellikle içindeki submissive yanları keşfeden kadınların, arayışa girdikleri sırada karşılarına çıkan , kırmızı başlıklı kızı kandıran kurttur. Genelde  bedenen ve ruhen hasar  yani travmaya yol açarlar. Onlar için kölenin içinde yaşadıkları, sosyal hayattaki durumları, gelecekteki hayatı çok önemli değildir. Bu zorba, yeter ki  kendi egosunu tatmin edecek şekilde koleye emirler versin, onu yıpratsın  sonra da çöpe atsın köleyi.

2- Role Play Efendileri

Bunlar efendiliğe özenmiş, BDSM kültürünü ezbere bilen,  her türlü bondage düğümlerini bilen , alet edavat tabir ettiğim hatalar, kelepceler vs. ile dolu bir evi olan, konuyu biraz tensel deneyim olarak gören fakat kölenin ruhuna cok uzun süre dokunamayan efendilerdir.
Efendi insanlardır ama ama BDSM anlamında ne kadar Efendi'dirler bilemem








3- Mentor  Efendiler

Sanırım ben bu gruba giriyorum.

Sert ya da yumuşak olmayan fakat durumun getirdiği değişkenlerle bu sertlik ve yumuşaklığa yön veren,  felsefi, zaman zaman duygusal, zaman zaman acımasız,   kolenin karsısında tango yaparcasına sertlik ve yumusaklıgı  esneten, hep itaat bekleyen ama koleden gelen insani sıcak tepkiye yanıt veren,  malzeme olarak kolenin icindeki insani  mater
yali oyuna katan, hatta bazen oyunun ana materyali yapan bir duruş sergilerler.

Yani standart BDSM jargonundaki oyunlar, oyuncaklar, kurallar ve kavramlarla  her köleye aynı standart yaklaşımı sergilemezler, tersine, her kölenin özelindeki içsel malzemeyi kullanıp yeni kavramlar, yeni kurallar, yeni görevler , yeni ödevler bulan efendilerdir. Böylece  köle ile efendi arasındaki  karsılıklı  titresim, uyumu enerjiyi sağlarlar.Bu efendilerin kurduğu ilişkilerin barındırdığı tutku, duygu bağı, sevgi, cinsel uçsuzbucaksızlıkla "Aşktan daha öte" bir boyutta görürüm.
Güven, sevgi, saygı, çift taraflı gelecek odaklı bir ilişki kurmaya gayret eden efendilerdir.


MENTOR EFENDİNİN AMACI İLE DİĞERLERİNİN AMACINI KARŞILAŞTIRMAK GEREKİRSE:


a)Ego Manyağı Zorba efendiler, kendi egolarını tatmin etmeyi ana  amac olarak ortaya koydukları için, köleyi araçsallaştırırlar. İlişkide zorbalık ve sadece tek tarafın egosunu beslemek gibi bir durum olduğü için köleye  efendiden ne bir erdem aşılama olur, ne  de
kendi egosunu bile yönetemeyen bir efendinin yanındaki köle , ego yönetimini öğrenebilir. Mentor efendinin ana  gayesi önce ilişkiyi inşa etmek, ilişkinin içinde köleye farklı bakış açıları ve deneyimler yaşatarak onun gelişimini sağlamaktır.

Mentor Efendi, ego manyağı zorbanın aksine  kendi egosunu  köleden aldığı hizmetle  mutlu etmez, aksine, köleyi disipline etmek ve eğitmekten dolayı, ona katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olur.

b)Role Play Efendilerinin beklentileri ise  daha basittir.  BDSM literaturunden ogrendiği kavramları uygulayan bir köle. Anal pluglardan tutun türlü bondage ve sado mazo seanslar olsun yeter. Kole jargonları ezberlesin. ideal beden pozisyonlarında (postures) dursun, efendiye sınırsız itaat etsin yeter. Hatta bir takim BDSM bulusmalarında  kölesini "en iyi benim evcil hayvanım" sekilinde göstererek  hava atsın yeter.  Burada kole  BDSM'i cok iyi ogrenir ama kendine dokunan hiç bir şey olmadıgı icin bir süre sonra sıkılacaktır. Onca  zaman süren koleliği boyunca edindiği tek şey bdsm  kavramları olacaktır
Mentor Efendinin temel amacı BDSM anlamındaki disiplini , seansları, oyunları, zorlayıcı durumları Kölenin kendisini aşması, bakış açısını değiştirmesi için kullanır. Role Play Efendileri için efendi kole ilişkisindeki  tüm bu ritueller asıl amaç iken mentor efendi için kolenin gelişimi için sadece bir araçtır.


2 yorum:

Kendimce dedi ki...

Guzel ve dogru bir bakış açısı yakalamissiniz. Tebrik ederim. Izniniz olursa facebook ta profilim de (alıntı olarak )paylasmak isterim.

Red Dominum dedi ki...

Sevgili Kadın Efendi, yıllar sonra tekrar iletisim kurmak güzel sizinle.
Elbette referansı bu blog olarak gosterek facebook hesabınızda paylasmanızdan mutluluk duyarım. Sevgiler
RED