18 Şubat 2013 Pazartesi

Sen evet sana sesleniyorum sevgili itaatkar ruhlu kadın! -2

Evet senin için yazıyorum bunu.
Oralardasın.
Uzaktan blogumu takip ediyorsun.
Grinin 50 Tonu diye vasat bir best seller kitap çıkınca , kendi hislerinden daha da emin oldun ve daha da özgüvenle ne istediğini, içindeki itaatkarı daha iyi keşfettin.

Böyle kitapları ve blogları gördükçe, aslında içine hapsettiğin o itaatkar küçük köleyi  serbest bırakmaya karar verdin. Hala çekiniyorsun ama artık yüzünde kimsenin göremediği küçü bir gülücükle dolaşmaya başladın bile.

Oradasın ve bunları okuyorsun!



İstemediğin hayatların sana dayatılmasına bir son vermek istiyorsun fakat hem kendi egolarından çekiniyorsun (acaba o kadar itaatkar olabilir miyim?) diye, hem de bu toplumda yaşarken o kafanda hayal ettiğin Efendi'ye nasıl ulaşabileceğini bilmiyorsun.

Ne olursa olsun içgüdülerin, içindeki seni sen yapan o masum ateş seni buraya getiriyor. Bunları okutuyor. Dişiköle' ye imreniyorsun belki de. Kendi Efendi'ne seni götürecek yolun haritasını burada benim yazılarımı okuyarak keşfetmeye çalışıyorsun.

Evet! Sen! Orada beni okuyan itaatkar ruhlu kadın! Yolunu kaybettin, fakat kendini keşfettin. Artık geri dönüşün yok! Bunu biliyorsun.

Bir kez zarlar atıldı ve o zarların sana hangi hamleyi getireceğini belirleyemezsin, zarlar havada ve henüz yere düşmediler. Geri dönüşün yok. Bir kez bu hissinle tanıştın. Kendini kandırmaktan başka birşeye yaramayacak sıradan ilişkilere hiç ihtiyacın yok. Çünkü o ilişkiler sende hiçbir elektrik ve heyecan uyandırmıyorlar.  O ilişkiler seni sıradanlığın, basit oyunların ve ego savaşlarının toz duman kirliliğine mahkum edecekler cünkü. Biliyorsun bunu. İçindeki sese kulak kabarttın ve  kendine güvenin  arttı.




İtaatkar bir ruha sahip olmaktan ve onu içinde yaşamaktan dolayı gurur duyuyorsun aslında. Bunu kendine itiraf etmeye başladın artık yavaş yavaş.

Yazılarımı okudugunda hep bunu farkettin. İnsanın en güzel hali, özgürce kendini kabul ettiği ve kendiyle yıllar sonra tekrar tanıştığı haldir. Bunu şimdi sen de yaşamaya ve keşfetmeye başladın. Utanılacak, bastırıalcak bir suç değil hisettiklerin.

Evet oradasın ve bunları okuyorsun sessizce. Hiç bir şey demeden. Ve ben senin orada oldugunu biliyorum ve görüyorum.

37 yorum:

Adsız dedi ki...

İnsan okurken acaba mi diyor...

Red Dominum dedi ki...

Acaba diye düsünmeye bile gerek yok. Oradasın cünkü:)

Adsız dedi ki...

Okuduktan sonra direk ama direk hemde sektirmeden ''hade lennn'' dedim.Çünkü; sırf meraktan okuyorum,bu merakta BDSM eğilimimden değil.Siz ''sana sesleniyorum itaat ruhlu kadın'' dediniz ya asiyim ben hemde ciddi ciddi asiyim.Bir tek itaatkarlar okumuyor yani sizi.Ama şu efendi bozuntularına seslenip,köle ruhluları da uyarmanızı ben bile takdir ettim Red Dominum.

-Lena-

Özgür Melek dedi ki...

Bazen görüldüğünden bile kuşku duyuyor insan. Yani görüldüğünü biliyorsun ama görmezden gelindiğini de biliyorsun... Sanırım en çok yaralayan da bu... Görülürken görmezden gelinmek...

Adsız dedi ki...

Evet...

Red Dominum dedi ki...

Görmezden gelinmek belki sana iyi gelecektir diye böyle yapılıyor olabilir. Tekrar düsünmeni tavsiye ederim.

Red Dominum dedi ki...

Lena, sayfamdaki ankete bakarak bu yorumu yapiyorum. Ankete katılanların %96'sı BDSM'i merak ediyor ya da cok merak ediyor kategorsinde oy kullanmışlar. Elbette yine ankete gore cok az bir grup da hiç merak etmiyormuş.

"Hade lennnn" şeklindeki yorumunuz kendi kendinize anlık bir tepki olabilir, herkes bunu merak ediyor demedim cünkü ben. Yüzde 4 gibi bir oranda zerre ilgi duymayan, bu yaşam tarzını eleştiren insanlar var okurlarım arasında. Demek değil ki toplumda da herkes bu oranda konuyu merak ediyor. Asla! Sadece kendi okurlarımdan bazılarına yazdıgım birşey bu. Köle ruhları uyarmamı takdir ettiğiniz için teşekkürler, fakat takdir icin yapmiyorum bunu, sonucta insanların guven,makul sınırlar ve gonulluluk esasına dayalı anlamlı birseyler yasamasından yanayım, eğer ki ilgileri varsa bu yaşam tarzına. Hepsi budur.

Özgür Melek dedi ki...

Görmezden gelinmek dediğiniz gibi iyi gelebilir mi insana. Ya da nasıl iyi gelir. Benim hissettiğim şey sadece acı... Yani acı da güzeldir yerine göre ama bunda bir güzellik de göremiyorum ben...

volens dedi ki...

Merhaba Red Dominum,

Yazında fazlaca genelleme gördüm ve seni "uzaktan takip eden" biri olarak yorum yazma gereği duydum ....bana cevap hakkı doğdu yani

Seni takip ediyorum çünkü klasik bir heteroseksüel olarak sen ve senin gibi düşünen ,yaşayan insanları anlamaya çalışıyorum çünkü bana gerçekten anlaşılmaz geliyor cinsel yaşantınız.
Sadece BDSM ye ilgi duyanlar değil ,ben Homoseksüelleride merak ediyorum yani bana anlaşılmaz gelen her çeşit cinselliği ve ona ilgi duyanları anlamaya çalışıyorum.
Evet Grinin elli tonu nu okudum ama orda kendimi falan bulmadım o roman eskiden "beyaz dizi"olarak tabir edilen ve genç kızlara hitap eden basit aşk romanlarının bolca seks katılmış bir versiyonu bence.

Roman kadınların hoşuna gidiyor katılıyorum sana ama bence senin düşündüğünün aksine o kitaptaki itaatkar kadında kendilerini buldukları için değil aşkı için kendinden tavizler verebilen ve sevgilisinin her istediğini hatta istemediğini bile maddi anlamda mümkün kılan bir erkek karakter olduğu için.
Ayrıca dişi köleyi hiç okumadım merak da etmiyorum, senin yazılarından tanıyorum ve özenmiyorum.

Adsız dedi ki...

Yalniz kitapta grey bir sadist ve de bdsm tarzi iliskileri seviyor hukmektek ve itaat edilmesi hosuna gidiyor ana ya kdr baska turlu bi iliski yasamamis .. Ana ise ilk kez grey ile iliskiye giriyor ve zaten inanilmaz cekim var aralarinda kitabim sonunda biliosunki anaya poposundan vurmk istiyo ve vuruyor defalarca anada cekip gidio.. İkinci kitapta ise okumsn lazim .. Ana o kdr asikki grey in diger yasantisinida bildigi icin kendini yetersiz goruyor ve zaman zamsn " oyun odasi" na gidiyorlar grey o duygulardan kurtulamio ama ana ya asik oldugu icin onun dayanabilcegi sekde ilerliyo biraz .. Tresor

Red Dominum dedi ki...

Volens,
Yorum yazma hakkını kullanman sevindirici. Yalnız yazıyı okursan ne kitabı onemse ve beğenme ifadesi var, ne de "tüm okurlar" icindeki itaatkar ruhu keşfetmeye başladı gibi bir ifade var.

Daha önce de yazdıgım bir yazı bu. Önceki yazılarımı incelersen "orada sessizce" bekleyen izleyen keşfeden'e yazdım ben bu yazıyı. Yanlış anlaşılma oldu sanırım....

Tresor,
Kitabı zerre onemsemiyorum, okumadım bile, goz gezdirdim sadece. Kitapta ne anlatıldıgını umursamıyorum, sadece kitap sayesinde azınlık da olsa bir grup insan "aaa bu normal ve hatta cekici bir iliski olabilir" fikrine yaklastı dedim. O kadar.

Adsız dedi ki...

Ben kitapla ilgili seyleri size degil vense yazmistim.. Sizin onemseneyeceginizin farkindayim

4.tekilkişi dedi ki...

Eyvah, bizi gördü ebelendik. Bizi bize gösterdi. Saklanbaç bitti. Yeni bir oyun kuralım kendimize.

Hep yazın,lütfen. Varlığınız CANLI bir kitap gibi.Ve ruhun derinliklerinde bir şeyleri de canlandırıyor.

Teşekkür ederim/z.


4.tekilkişi

Red Dominum dedi ki...

4.tekil kişi:) Mizahi yorumunuzu sevdim:)
Ayrıca Canlı bir kitap benzetmesi de hoş:) Teşekkürler

Adsız dedi ki...

merhaba bende ebelenenlerdenım grının 50 tonu kıtabında tanıdım bdsm yı daha once hıc ılgımı cekmemış bellı kı google amcadan arayınca sızınle ve dişi köleyle tanıştım bana gore bır yaşam tarzı olmasa da ilgiyle de takip ediyorum dünyanızı notr duygularla eleştiride yok övgu de isteyen istediginı yaşasın nasıl mutluysa ve kimseye zarar vermeden hoşçakalın

Adsız dedi ki...

bana mı diyosun:)

Red Dominum dedi ki...

8 mart günü yazan ADSIZ, sana seslenmiyorum , ya da burada yorum yazan digerlerine...Orada sessizce okuyan, saygı ve merakla , kendiyle yüzlesme cesaretini cıkartma asamasındaki o sessiz itaatkar'a sesleniyorum.

Adsız dedi ki...

iyi yorumda bırakmayalım..takip etmekte suç

Red Dominum dedi ki...

:)))))) kıyamam:)
elbette takip et ve yorum yaz...Alınganız galiba

Adsız dedi ki...

öyleyim evet:)güvenilir bir bdsm sitesi önerebilir misin?

Red Dominum dedi ki...

guvenilir ne demek bilmiyorum...ama tek güvendigim bdsm sitesi reddominum.blogspot.com
:)

Adsız dedi ki...

sizin güvenilirliğiniz su götürmez..ama bu konuyla ilgili iletişime geçeceğim, sizin konumunuzdaki gibi biriyle tanışabileceğim bir site önerebilir misiniz?

Adsız dedi ki...

.

Red Dominum dedi ki...

bilmiyorum...bdsm turkiye falan gibi yerler var ama kızlara santaj yapan falan adi heriflerin oldugu siteler hep türk siteleri...biraz düsünce ve psikolojiden anlayan, ictenlikle ruha dogru yolculuga rehberlik eden site bilmiyorum....

Benimle de diyalog kurabilirsin istersen

Adsız dedi ki...

ben evet, bilmiyorum :(
olabilir...
göksu.

Adsız dedi ki...

İnsan okurken acabadan öte 'keşke' diyor. Bu yazının kendisine yazılmış olduğuna inanmak istiyor sanırım yorum yazanlar ya da yazmayıp sadece okuyanlar. Zaten her zaman yaptığımız bu değil mi? Yaşamak yerine kendimizi birilerinin yerine koyup birkaç dakikalığına yalandan mutlu oluyoruz. İnsanı boğucu bir sıradanlığa iten o iğrenç ilişkilere mahkum ediyoruz kendimizi. Ya da her şeyin 'kendini tanıma' ile başladığının farkına varamıyoruz. Sadece yaşayıp, saçma şeylere üzülerek, gerçek mutluluğu asla yakalayamadan tüketiyoruz ömürlerimizi. Kısa ama bir o kadar da yoğun bir yazı olmuş, anlatmak istediklerinizi uzatmadan anlatmışsınız. Perdeyi açtığımda içeriyi aydınlatan güneş gibi, insanın ruhunun perdesini aralıyor, içindeki karanlıkları aydınlığa kavuşturuyorsunuz bana kalırsa. Etkilenmemek mümkün mü, kesinlikle değil. Yazılarınızla insanlarda farkındalık yarattığınız, bazı şeyleri görmemizi sağladığınız için kendim ve diğer okurlar adına teşekkür ediyorum. Ve gelecek yazılarınızı merakla bekliyorum. :)
Mavi.

Red Dominum dedi ki...

Göksu....Kafan karışık..Ne güzel:)

Adsız dedi ki...

Sizin gibi efendi bulacaksak ala ;) olalımda köle ya sonuç bi psikopatın eline düşmekse ;))

Adsız dedi ki...

Daha vasat bir başlık olamazdı, ama daha vasatı var; o da içerik. Siz böyle yana yakıla köle ararken kendiniz teslim olmuyor musunuz aslında...

Adsız dedi ki...

Keşke ben de sizin köleniz olup, size sonsuz bir saygı ve itaatle bağlı olsam. O içinde trilyonlarca bilgi ve düşünce olan yüce beyniniz tarafından yönetilsem, eğitilsem..

Dişiköle'nin beni bıçaklayıp parçalarımı çöp konteynrına atmayacağını bilsem size yaklaşabilirdim.

Red Dominum dedi ki...

Sevgili adsız. Yorumunu okurken oyle güldüm ki anlatamam:)
Öncelikle bana dair söyledigin güzel ve anlamlı sozler icin tesekkur edeyim. Sonra da niye güldügümü soyleyeyim.
1- Boyle bir yorumu aleni bir blog yorum sayfasında yazman cok provakatif geldi:)
2- Disikoleyi iyi okumus olsan, disikole kimseyi lime lime etmez. Aksina , lime lime etme hissi olusturacak bir durum olursa kendini eder once. Biraz daha iyi tanımanı beklerdim onu:)
3- Bir efendinin kararlarını köleler belirleyemez.
4- Köle arayışım yok ve zaten yaklaşmak isteyen yaklaşabiliyor gercekten boyle bir eğilimi varsa mail yoluyla vs iletişim kuruyor okuyucular :) Disikole de bunun farkında ve henüz kimseyi dogramadı:)
5- Yazıyı begendigini düsünüyorum o nedenle böyle abartılı bir yorum yazdıgını ve gülümsetmeyi amacladıgını dusünüyorum:)

Nemesis dedi ki...

Bana mı seslendin, yoksa sesini duyurmaya çalıştığı her fırsatta kendisini engellediğim ama içimde bir yerlerde kıvranışını acıyla izlediğim kadına mı bilemiyorum..

O kadını tanımayı isterdim. Seninle birlikte. Çünkü benim ne gücüm ne de deneyimlerim ne istediğini anlamaya yetmiyor. Gerçek sevgi desem bulduğumda kaçıyorum. "Gerçek sevgi" gibi bir kavramın olup olmadığından şüpheleniyorum. Alışılagelmiş ve sıradan şeylerden tatmin olamıyorum. Ama böylesi bir şeye kalkışmaktan da korkuyorum. Denizi beğenmiyor okyanusa açılamıyorum..

Ne saçmaladın be nemesis. Mecbuurr. Seninde psikolojin bozuldu tabi, aradığını bir türlü bulamayıp, istediğinin ne olduğunu bilemeyince..

Red Dominum dedi ki...

NEMESİS! Umarım kendi icindeki diger kadınlarla da tanısır ve barısırsın. Onlara güven. Cünkü o diger kadınlar da sensin! Bunu başkta kabul etmek güc olabiliyor , fakat kesfedince de niye bu kadar gec kaldım hissine kapılınıyor.
Sana bu surecte bol şans ve cesaret diliyorum.

Adsız dedi ki...

belki de buradayımdır cidden.. kim bilir..

Red Dominum dedi ki...

Adsız...Kimbilir belki oradasındır..en önemli sey, zaten icinde olan o itaatkar yanınla barışman, ondan utanmaman, senin gibi milyonlarca kadın daha oldugunu bilmen ve hislerinle gurur duyman..onemli olan bu evet...

Adsız dedi ki...

aslında barışığım bir süredir.. sevimli ve sevimsiz bir takım tecrübeden sonra.. yenilerini arar oldum..

Red Dominum dedi ki...

Kendinle barısıksan sorun yok, o halde...