27 Aralık 2012 Perşembe

Efendim Zeynep'i De Böyle Becerseniz Keşke!

Önümde kalcasını kaldırmış becerilip inlerken başını geriye doğru çevirmeye çalışarak ,  kücük bir kız gibi sessizce mırıldanıyordu :
"Efendim!!!"
"Ne var?"
"Efendim şu kursta tanıştığım Zeynep var ya?"
"Hmmm şu tatlı kız. Hani şu hoşlandığın"
"Ah..Efendim şimdi o burada olsa ve siz onu şu an beni becerdiğiniz gibi beceriyor olsaydınız , değil mi Efendim?"
"Mmmm"
"Altınızda inlerdi Efendim. Bembeyaz bir teni var. "



Kölemin saygısını yitirmeden hissettiklerini paylaşmasına izin veriyorum cogu kez. İzin vermekten öte, uygun ortam sunuyorum. Kendini özgür hissediyor, ama yine de izin alırcasına çekinerek başlıyor konuşmaya. O tatlı, o duygusal, hayata karşı duruşu sağlam, egolarından cogu kez siyrilmayı başaran (zaman zaman saçmalamalarına devam etse de) küçük kızım bazen erotik coşkularını serbest bırakıyor. Bu onun en sevdiğim hali!

O bilinçaltının karanlık delhizleri var ya, işte onların kapısını sonuna kadar açıyor, işte o an grotesk kelebekler uçarak çıkıyor o karanlıklardan dışarı. Özgürlük böyle bir his işte. Bir kölenin özgürlük paradoksu burada kendini en bariz gösteriyor. Hem bir köle ama aynı anda kendi kendineyken bile dile getirmediği şeyleri Efendinin yanında özgürce dile getiriyor. İşte o an ne kıskançlık var, ne sentetik sıradan bir fantazi diyaloğu var, ne de Efendi'ye yaranma  ikiyüzlülüğü var... Katıksız bir özgürlük ve arzu dünyasının somutlaşması sözkonusu. O an  , Zeynep dediği kızı elinden tutup odaya çekebilecek bir güçlü arzu...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Tanrimmm. Ben Zeynep ve beyaz tenli düşünüyorum acaba bizim kurstaki hangi kadin disi kole ;)

Adsız dedi ki...

Yazıdaki zeynep olduğunu sanan kişi;bence senin g.tün kaşınıyor.

Adsız dedi ki...

amı kaşınıyor labilitesi de var

Adsız dedi ki...

Blogunuzu (kolenizin blogunu da) basindan beri takip ediyorum... Aslinda belki de kolenizi sartlandirdiniz, ve o elinde olmadan lezbiyen fantezi kuruyor. Efendi-kole iliskisi hiyerarsik oldugu icin o sizi memnun etmek icin sizin elinizde hamur gibi sekilleniyor olamaz mi?

Red Dominum dedi ki...

Hem evet hem hayır diye yanıtlayabilirim bu soruyu. Köleyi şartlandırmak degil bu. Kölenin kendi icinde olan zararsız ve serbest cıkmaya ihtiyac duydugu seyleri ortaya cıkarması icin uygun ortam ve güven saglamak. Onda olmayan birşeyi onun icine koyamam! Evet kısmına gelince de köle efendisini memnun etmek ister, ve hamur gibi şekillenebilir. ama asla biseksuel egilimi olmayan bir kole , efendisi tarafından GONULSUZ sekilde böyle bir seye zorlanamaz. Sadece icinde varsa onu cıkartırım. Eğitimlerde ise zararlı ve yararsız davranışları bırakmasına yardımcı olurum. Yaklaşımım bu şekilde.