16 Temmuz 2013 Salı

ZORLUKLAR HAKKINDA

THKP-c önderi devrimci, Mahir Çayan'ın  sık kullandıgı bir söz vardır. "Devrim yolu engebeli , dolanbaçlı ve de sarptır" der.  Şimdi diyorsunuz ki Reddominum gezi olaylarından gaza(biber gazı) geldi ve thkpc'nin kesintisiz devrim kuramına giriş yapacak .Hayır ! Sadece cok istenilen bir seye dogru ilerlerken , karşımıza büyük zorluklar cıkar hep.  Şöyle bir kendinize sorun: Hayatta neyi çok istedim de hemencik oluverdi. Bazı şeyler basittir ama kolay degildir. Bakın tekrar ediyorum, aslında öyle basittir ama hiç de kolay degildir.













İsteklerimizin , arzularımızın, amaçlarımızın bizi beklediği yolun ortasında hep zorluklar olur, engebeler olur, yol dolanbaçlılaşır... Özele  tüm Efendiler ve köleler ve herkes bilsin ki, hayat boyu, yolumuzaki engeller  bizi yolumuzdan çıkarmak ve yıldırmak icin yoklardır. Onlar bizim, amacımızı ne kadar cok istedigimizi görmemiz icin birer araçtırlar.

Köleler için ne anlama gelir bu? Efendisine layık bir köle olma yolunda rastlayacagı zorluklar aslında Efendiye duyulan sevginin teyit edilmesi için birer şans ve fırsattır.  Sabır en büyük erdemdir diye boşuna demiyorum  ben. Bu zorluklara gogus gerebilmek bir erdemdir.


Egoyu kontrol etme zorlugu,  asagılanma zorlugu, kıskanclık zorlugu,efendinin verecegi fiziksel acı ve zorluk hep iyi bir köle olma amacının bedellerini odeyeceginiz bir test alanıdır.

Hepsi bu!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet SABIR... -Kırmızı Balık ;)-

Adsız dedi ki...

Rosa Parkstan, Mahir'in de kullandığı benim çok sevdiğim bir söz 'Aynılar aynı yere, ayrılar ayrı yere’...ben o yüzden burdayım.ha bunu da seks yazın kardeşşşş diyen aynı hatun yazıyor..bu da içsel bir çelişki:)

Red Dominum dedi ki...

Seks okumak isteyen kişi aynı zamanda teorik veya politik seyler de okumak isteyebilir.

Zaten dikkat edersen "insanın her hali" , "ay'ın karanlık yüzü" ya da madalyanın öteki yüzü gibi kavramlar kullanırım hep. Sosyal etiketler bizi, aydın ve kültürlü bir adam asla karanlık düslere sahip olamaz diye etiketledi diye oyle yasayacak degiliz.
Bu nedenle seks yazın diyenin bu yazıya da yorum yapması ve hatta katkıda bulunmasında hiç çelişki yok:)
Teşekkürler

Adsız dedi ki...

bişi değil..

Adsız dedi ki...

yaşasın zorluklar o la laaa :)