19 Ağustos 2012 Pazar

RED DOMINUM'UN YAZILMAMIS KİTAPLARI

Yazmayı planladığım bazı kitaplar var. Eh az buz değil  blogda 80 takipçim var, ve en azından 80 tane satabilirim her bir kitaptan.  Tabi konunun özüne baktığımızda, oturup bu kitapları yazmaya değer mi değmez mi düşünmek lazım. Nasılsa  BDSM'i "Köle değil mi? Yesin dayağını otursun oturduğu yerde" şeklinde gören  yurdumun güzide efendi bozuntuları , kadınların agzına bu şekilde sıctıkları için, benim yazacağım yazılara ihtiyaç duymayacaklardır.

Ama  belki de asla yazmak için zamanımı ayırmayacağım bu kitapların başlıklarını sıralayarak bir blog yazısı yazabilecegimi düşündüm ve karşınızdayım. Buyrunuz, bir  kitaplık rafı doldurabilecek sayıda ama henüz yazılmamış ve muhtemelen de yazılmayacak olan kitaplarım şunlar. Belki talep gören olursa yazarım:).Buyrun kitaplarımla tanıştırayım sizi...

  • İpi Gevşemiş Köleleri Ne Yapmalı: Efendiler için  felsefi tartışma!  (İpi gevşemiş köleyi bırakmayın, gidip bir kamyon altına kalır. Yazıktır. Tekrar sıkmayın o ipi bu kez ciddiye alındığını sanır. Peki ne yapmalı? yanıtı bu kitapta! 2 cilt, birinci hamur kağıt ofset baskı, renkli anlatımlı) 


  • Marquis De Sade Kim  Sen Kimsin? (Kendini Marquis De Sade sanan, oysa onunla tek ortak yönleri siklerinin derdinde olmaları olan yurdum efendi bozuntusu acizleri hakkında kısa bir deneme. Hayatta tek kitap okumadan, insan psikolojisi bilmeden, eli sikinde ve aç dolaşırken nasıl olur da Marquis de sade havasına girilir sorunsalını irdeleyen bu kitapta, montofon cinsi Master ve Efendi bozuntularının aciziyetini ortaya çıkarma yöntemleri de detaylı olarak anlatılacaktır. Efendilikten değil yapay karizmadan kaynaklı  maskeleri nasıl düşürürüz?. Köleler için başucu kitabı. 4 cilt )
  • Ulusal BDSM yöntemimiz: Falaka! (Osmanlı'dan günümüze Falakanın faziletleri üzerine düşünceler)
  •  
  • Köleyseniz Tek Tek Gelin! (Sosyal ortamda tanışınca kibirinden geçilmeyen kadınlarla TEK TEK birebir ileitşime geçince karşınızda bir submissive buluvermeniz üzerine küçük bir dokundurma. Submissive kadını nasıl anlarsınız? İçindeki submissive'i nasıl oradan çıkartırsınız? KEndini ilk tanıma anınında şaşkınlık ve kararsızlık içinde olan submissive kadına nasıl yol gösterirsiniz? Submissive'den köle yaratmanın yolları nelerdir? Tümü bu kitapta. )
  • Innovatif Ceza yöntemleri : (Fiziksel cezalardan sıkılan efendilerin yaratıcılıklarını zorlayacak ipuçları ve ilham verici uygulamalar)
  • Hatasız Kul Olmaz!: Hatalardan öğrenme çıkartan köle (Kölenin en makbulü, çabuk öğrenen, tekrar ettirmeyen, hata yapmaktan korkmayan fakat bu hatalardan da yine Efendisine sığınan köledir. Her hatayı bir öğrenme deneyimi olarak gören köle ve efendiler için başucu kitabı)
  • Beni Özgür Bırak Sevgili Ego'm! (Egolarınız tarafından yönetilmekten yorulmadınız mı hala? Onu mutlu etmek için hayatınız boyunca ona köle olmaktan bıkmadınız mı? Yanıtınız evet ise, bu kitap tam size göre. Ego'nuzu öldüremeyeceğinize göre, onun size zarar vermeden sizinle kardeş kardeş yaşamasının yollarını bulmalısınız. Hayatınız boyunca size yarar getirmeyen ego hakimiyetini, barış anlaşmasıyla özgürlüğe dönüştürmek elinizde. Yanıtı bu kitapta!)

  • EYVAH!  Cep Kitapları serisi
    • Eyvah! Efendime Aşık oldum! (Telaşlanmayın. Her köle efendisine aşık olur. Asıl eyvah demeniz gereken şey, efendiye aşık olduktan sonra kölelik görev ve sınrılarınızı aşıyor olmanız olacaktır. Bu cep kitabı, efendilerine aşık olan kölelerin can simidi niteliğindedir)
    • Eyvah! Submissive'im Ama Efendi Bulamıyorum (Submissive  kişiliğini keşfedip, fakat kölelik için hazır olmayan ya da doğru efendiyi bulamayan köle adayları için başucu kitabı.)
    • Eyvah! Sert Seks'i Seviyorum: (Sert seksi seven, kullanılmak isteyen ama parnerine bunu soylediklerinde yanlış anlaşılmaktan çekinen kadınların, partnerlerine bu taleplerini dile getirme yolları. Uygulamalı örnek diyaloglar iceren CD hediyeli.)
    • Eyvah!Grup seks istiyor: (Partneri grup seks isteyen kadınların bilmesi gereken 10 şey.isteyip istemediginizi nasıl anlarsınız? Grup seks'in alışkanlık yaptıgı dogru mu? Ya ortamdaki diğer kadınlar benden daha güzelse? Tüm bu soruları takmayın. Muhtesem bir grup seks deneyimi için 3  sihirli kural, bu kitapta. Partnerinizi değil kendinizi mutle edebileceginiz grup seks yaşantısının anayasası)
    • Eyvah Efendim Başka Bir Kentte! (Uzaktan  yaşanan köle efendi ilişkileri ne derece gerçektir? bu ilişkileri sürdürülebilir kılmanın yolları nelerdir? Efendinize uzaktan nasıl hizmet edersiniz? Bu küçük kitap , efendinizi getirip ruhunuza  yerleştirecek)

7 yorum:

Melik dedi ki...

Oldukça eğlenerek, yüzümden eksilmeyen bir gülümseme ile okudum yazınızı. İçinde fazlaca taşlama ve güldürü bulunsa da yazılmaya değer üç kitap gördüm ben orada.

1. Beni Özgür Bırak Sevgili Ego'm!
2. Hatasız Kul Olmaz! : Hatalardan Öğrenme Çıkartan Köle
3. Eyvah Efendim Başka Bir Kentte!

Bu üç kitabın konuları hakkında daha geniş bir yazı yazabilirseniz sevinirim.

Cep kitaplarının toplum içinde okunması zor bu arada. Toplum baskısından dolayı satışı yüksek olmaz :)

Sevgiler ve saygılar...

zefir_edebiyat dedi ki...

kapak resmini biraz daha ciddi tutmanız gerektiğini düşünüyorum...

Red Dominum dedi ki...

Melik cok teşekkürler yorumlar için.

Zefir önerin için teşekkürler fakat kitaplar yazılmadıgı icin kapagını da calısmadım henuz. Eger oyle kitaplar yazarsam seni anımsayıp ciddi kapaklar tasarlatacağım:)

Sabri dedi ki...

Yaz hocam şu kitapları, neyse parası veririz izleyiciler olarak :-D

Unknown dedi ki...

:) kesinlikle yazmalısınız daha fazla ertelemeyin

Lovita dedi ki...

Cidden hepsi aşırı güzel fikirler umarım kitap haline getirebilirsiniz

Red Dominum dedi ki...

Sevgili Lovitacat, ben önce su blog yazılarımı birleştirip kitap yapayım sonra diger başlıklar gelir. Güzel yorumun icin tesekkurler :)