3 Temmuz 2012 Salı

Vicdansız ile Sadist



İçimdeki hayvan diyemeyecek kadar , hic yabancı bir canlı gibi hissetmedigim arzularımı yaşadıgım icin kendimi ozgur hissediyorum. Ozgurluk de hediye olarak yanında mutluluk hissini getiriyor.

Vicdansızlıkla DS iliskideki kinky sapkınlıgı  aynı yere koymadıgımı farkettim. Cünkü yakın zamanda, hic de BDSM ile ilgili olmayan bir erkegin bir takım kızlara gerçekten fiziken ve ruhsal asagılamalarından haberdar oldum. Yahu sapkın olan benim, kızcagızlara eziyet yapan bu adam  diye gecirdim icimden.


Ve duyduklarım karsısında bin kez kendi durdugum yerin dogrulugunu gorup etik olarak, insan olarak , vicdani olarak  bircok "Edepli" den daha dogru yerde durdugumu tekrar anlamıs oldum.



Benim anladıgım anlamda bir disiplin ve kolelik iliskisinin , aslında kimseyi bir seye zorlama olmadıgının, kimseye haketmedigi ve istemdigi bir seyi yapmak olmadıgının, kimseye  efendinin egoları icin eziiyet etmekolmadıgının  goruldugu bir vaka daha  yani sozettigim olay.

Hayvan gibi siktigim, acımasızca yeri geldiginde kırbacladıgım, her yerini morarttıgım kolemi, koridordaki aynada sirtındaki izlere bakarken yüzünde dogal  bir cocuksu gülümsemeyle yakaladıgımda  bir kez daha farkettim ki kolemin de hosuna giden birsey yapiyorum. Tutup  yanımda calısan bir kızı zorla bana oral seks yapması icin santaj yapan adamlardan degilim. Kimsenin bana verdigi sırrı ya da birseyi ona karsı kullanıp karsımdakine zorla birsey yaptıran pisliklerden degilim. Bana aşık oldugunu bildigim bir kızı, sikip atıp bir de hakaretlere bogup  sokak kapısının onune atan ayılardan degilim. Hayır! BDSM iliskisinde efendinin kolesini ondan daha cok düsünen , onun beden , ruh sagligini gozeten hatta kolenin sosyal hayattaki tercihlerine yardımcı olan bir figur oldugunu bir baba oldugunu soylerken ciddiydim...

Vicdansız ile Sadist efendinin arasındaki fark ince bir cizgi...O ince cizgide bilgelik ve özen yatar. Vicdansız hayvanları efendilerden ayırt edemeyen submissive kızlarımıza yazık oluyor. Bedenen ve ruhen yipraniyorlar. Oysa koleligiyle bir efendinin sayesinde yüzlesen submissive daha cok ozgurlesme yolunda bir deneyim yasiyor.  Vicdansız adamın eline düsen submissive yıkım yaşarken efendisinin eline kendini teslim eden kole bedenen ve ruhen bir ozgurluk ve cosku ve gülümseme yasiyor.
O nedenle kole efendi iliskisine bok atanlar oncelikle kendi iliskilerini ve gecmisteki iliskilerini düsünsünler derim.

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Güzel ifadeler,
Önemli ve dikkatle değerlendirilmeli bence.

Kendimce dedi ki...

nihayet arkadaşım yaaa dön su sahalara :))

Red Dominum dedi ki...

Teşekkürler Osiris....

Kadın efendi, ben hep sahalardayım, sadece yazı yazmıyorum pek:)))) Yazmaktansa yaşamayı tercih ediyorum diyelim:)

Sevgiler

Kendimce dedi ki...

yazmaktansa yaşıyorum :)) hımm peki öyle diyelim :))

Sabri dedi ki...

Terim tercihinizi (vicdansız) sevdim.

Evde karısını dövüp duran adamlarda karşısındakinin bundan zevk almasının bir gerekliliği olmadığı gibi, zevk almadığını bilmeleri tercih teşkil eder.

BDSM sadisti ise karşıdakinin bundan zevk alması hem etik hem vicdani olarak önemlidir.

Yani... "vicdansız"ınız için karşısındakinin başa çıkabileceği biri olması ve kimsenin bundan dolayı kendisine dokunamaması bir neden teşkil ederken BDSM efendisi için rıza önemlidir.

Yani BDSM'de olan şey ilişkidir, karısını döven adamın yaptığı şey ise tam anlamı ile zavallıya bir tecavüzdür. Aynı sınıfa konulmayı sanırım kesin bir hakaret olarak düşünürdüm.

Sabri dedi ki...

Yani... :-)))

Red Dominum dedi ki...

Sabri merhaba...Durumuşumuzun ve bakışımızın benzer olması sevindirici. Katkın için teşekkürler. Güzel orneklerdi

Adsız dedi ki...

Surasi cok guzel ve gark bu iste 'Bana aşık oldugunu bildigim bir kızı, sikip atıp bir de hakaretlere bogup sokak kapısının onune atan ayılardan degilim' ,,tresor

missy white dedi ki...

şimdiye kadar rastladığım en hoş anlatım biçimi teşekkürler

Red Dominum dedi ki...

Yorumlar için teşekkürler.:)