4 Temmuz 2012 Çarşamba

BDSM ve sıradışı seks'in ortak yanı: Başkalarının hissettiklerine tanıklık!

BDSM ve sıradışı cinsellik arasındaki derin benzerlik şudur: "Her ikisinde de cinsel haz, bir başkasının aldığı sıradışı hazza tanık olmaktan gelir".  Önermem bu ve büyük oranda doğrudur.

Dünyanın en güzel kadınlarından biriyle seks partner olan bir erkek tanıdım. Fakat o kızla sürekli yatmaktansa  başka başka kadınlarla grup seks yapmayı tercih ediyordu. Niye diye sormadım ona. Çünkü yanıtı biliyordum. Belirli bir cinsel doygunluğa gelmiş olan erkek ya da kadınlar,  artık başkalarının hazzına tanık olduğunda  cinsel dünyalarını zenginleştirebiliyorlar. Konu tensel hazzın ötesine geçiyor cünkü . Bu nedenle sıradışı seks diyoruz .  Tensel haz sıradandır. Beyinsel haz sıradışılıktan alır enerjisini ve oradan beslenir.

Yoksa sıradışı seks'i yaşayan erkeğin ihtiyacı olan kadın teni degildir, muhtemelen zaten grup seksteki vs.  kadınlardan daha güzel kadınlarla birebir seks ilişkisi yaşayabiliyordur.  Sıradışı  seks'i tercih eden kadın , zaten istedigi zaman tek bir erkek  de bulabilir seks icin. Ama artık o tensellik onu kesmez. Sıradışı seksin motivasyonu asla tensel ihtiyaçtan gelmiyor. Bu insanların tensel seks ihtiyaçları yok. Sıradışılığı tercih ediyorlar.   Önermeyi böylece tekrar etmiş oldum.






BDSM de böyle aslında. Efendi dediğimiz insanlar zaten kendileri belirli bir olgunluğu temsil eden, egolarıyla uzun ve acılı bir mücadele ve ehlileştirme süreci geçirmiş insanlardır. Bir efendinin aslında asla bir köleye ihtiyacı yoktur. Kölenin bir efendiye ihtiyacı sözkonusudur. Efendiye  haz veren nedir de bir köle edinir kendine? Elbette sıradışı seks ilişkisindeki benzer bir durum.  Köleme asla ihtiyacım yok. Onun bana vereceği hizmete muhtaç olacak bir aciziyetim de yok.  Peki bana bir köle sahibi olma içgüdüsü nereden geliyor?  Elbette başkasının hissettigi seye tanık olma hazzı diyebiliriz. Kölenin hizmetini  ve bağlılığını değil aslında onun benimle olan ilişkisinde kendi iç dünyasında yaşadıklarına tanıklık etmek. Onun nasıl bir köle ruh halien büründügünü gormek, bu bürünmeye şekil veren kişi olmak.





Son söz olarak...... BDSM ile sıradışı seks'i bir arada yaşamak ise inanılmaz büyük bir beyinsel haz ve deli bir çağlayan gibi  coşkulu bir ruh hali getiriyor.

3 yorum:

Kalem Kesigi dedi ki...

Tümden bir "vazgeçiş"e saniye saniye tanıklık etmek.

Kesinlikle sıradan hazların çok üzerinde bir tatmin...

Unknown dedi ki...

Cinselliğin yüzeksel olarak sadece bedensel birşey olarak algılayan kişilerin sizin bahsetmiş olduğunuz anlayışı kavraması oldukça güçtür. Fakat bahsettiğiniz durumda olan, bedensel zevk ve tatminden daha ziyade aykırılığın ve karşıdaki(ler) ile yaşanan sıradışılığın zevki ayrıdır.

Red Dominum dedi ki...

Osiris, eh ben de aynı şeyi...Farklı birsey demisim gibi yorum yapmissin:)