28 Mart 2012 Çarşamba

Blogumu search edenlere bir cift söz

Blog istatistiklerinde , bazı ziyaretcilerin google arama motorunda bana hangi aramalarla ulaştıkları yazıyor. Bakalım ne aramıs bu ziyaretcilerim.

kadından sahibe olmaz
:  Erkekten de olmaz zaten. O yüzden boşa üzülme. Master ve efendi ariyorsan doğru yerdesin, gerisi boş.















kadınlar sexse ihtiyaç duyarmı: Bak şekerim "mı" gibi soru ekleri aynen bir kelime gibi ayrı yazılır. Kadınlar sekse ihtiyaç duyar ama seX e duyar mı bilmiyorum.  Kadınların ayrıca tuvalete gittikleri ve yemek yediklerini hatta su içtiklerini de bilmende yarar var.  Bloga hoşgeldin.












reddominum: Buyrun benim

aldatmak cinsellikmidir
:  Bak güzel kardeşim! Hala "midir" gibi soru eklerini birleşik yazıyorsun. Aldatmak cinsellik midir gibi felsefi bir soruyu bulman ve bunu üstelik merak edip google hazretlerinde aratman senin pek nadide bir insan oldugunu  gösterir. Beni okudugun icin tesekkur ederim. 






















bilinc altina hukm etmek
 : Hükm etmek gibi 2 bağımsız kelime, dilimiz tarafından birleştirilip hükmetmek olarak yüzlerce yıl önce pratikleştirilmişti aslında.  Bilinçaltına  hükmetme merakı nereden geliyor ve bunu google'da arastırma ihtiyacını neden duydun  acaba? Gerçekten karşımızda bir  mandrake mi  var?











bilinçaltı ile 10 kilo verdi
 : Aman tanrım. Bilinçaltı ile 10 kilo verdi demissin de bu kilon verenin kim oldugunu yazmamışsın. Ayrıca google hazretleri nicin beni bu arama sonucunda senin karsına getirdi? Gerçekten Fantagül'ün suçu nedir diye merak etmeye başladım, Eüzibesmele amin.











birkadınınkaranlıkilişkisi
: Birkadının ne ilişkisi?  Karanlık ilişkisi? Kiminle karanlık ilişkisi? Olay çok heyecanlı. Ben de takip etmek istiyorum o bloğu. Ama yine karşıma kendim çıkıyorum aramalarda. Kahrol Google!










erkeklerde kolelik ruhu
: Yok öyle bir ruh...Ya da tuz ruhudur , bunu erkeklikle karıştırmayalım. Bak şimdi XY kromozom dizisinden girip E5 karayolundan cıkabilecek kadar uzun yazabiliyorum. Doğru söylüyorum. Vakit varken kaç git buralardan. Sonra pişman olursun, yazının yarısına gelmedne intihar edebilirsin. Seni içindeki köle ile başbaşa bırakıyorum ey okur!










kadinlari köle yapmak bilincalti
: Bak sevgili okurum! Anlaşılan o ki google hazretlerini, kadınların bilinclatına nasıl girerim ve onları kendime nasıl köle yaparım sorunsalına alet etmişsin. Ve kaderin cilvesi şu ki, google seni benim karsıma cıkarttı her seferinde. Kadınların bilincine seslenemezsen bilincaltına hiç seslenemezsin. Sana bunu derim ve çeker giderim.


























5 yorum:

kimsekim dedi ki...

Bu post iyi olmuş. blog sahibinin mizahi yönünü de görmüş olduk.

Adsız dedi ki...

Estağfurullah Sayın yazar, sizi aradığımda "Buyrun benim" demişsiniz, haddimize mi size buyurmak :)
Son zamanlarda okuduğum en eğlenceli yazıydı, çok güldüm, iyi geldi.Mizahınıza sağlık...

İzmirli bir hatun

Red Dominum dedi ki...

Sevgili kimsekim, beni mizah'a okuyucularım sevkediyor. Yoksa yüksek bir mizah duygum yok malesef.

Sevgili İzmirliBirHatun, seni güldürebilmek benim için mutluluktur. Kendini unutturma!

Adsız dedi ki...

Blogunuzu geçenlerde keşfettim -elbette google'dan böyle aramalar yaparak değil, başka bir blogtan :)- arada sırada uğramaya başladım. Yazınız da hoş olmuş, gülümsetti.

Eklemek istediğim bir şey var, dil bilgisi kurallarından bahsedeceksek. Ben de bu yazıda değil ama blogun genelinde karşıma çıkan iki kelimeyi düzeltmek istiyorum haddim olmadan: Fantezi ve kız kardeş kelimeleri bunlar.

Güzel yazılarınızın devam etmesi dileğiyle.

Red Dominum dedi ki...

Adsız teşekkürler...blog yazılarımı çalakalem yazdıgımı okurlarım bilirler. Bu nedenle yazım kuralları konusundaki uyarıların sevindirici olmakla birlikte düzeltme ya da dikkat etme konusunda kendimi motive edemiyorum. Yine de teşekkürler.

Ayrıca arada bir ugraman ve okuman beni sevindirir elbette. Sevgiler